TOIVEITTENNE MUKAINEN PIHA
- AMMATTITAIDOLLA JA LUOTETTAVASTI

Helpman Oy:ssa haluamme olla toteuttamassa laadukkaita ratkaisuja, joissa kotipihasi tai vapaa-ajan asuntosi tuottaa sinulle ja läheisillesi iloa ja elämyksiä vuosiksi eteenpäin

Palvelumme kattavat asiakkaan toiveista lähtevän pihasuunnittelun, laadukkaat kivi- ja vihertyöt sekä pihan hoitosopimukset. Hoitosopimuksella varmistetaan syntyneen kokonaisuuden näyttävyys, viihtyisyys ja toiminnallisuus vuodesta toiseen.

Piharakennusten perustukset toteutamme huolella, hyvän rakennustavan mukaisesti. Perustusten pitää kestää vuosikymmeniä rakennuksen paino, maanpaine ja routiminen. Tämän vuoksi käytämme vain parhaita saatavilla olevia materiaaleja, olipa kysymys salaojituksesta, routaeristyksestä tai maa-aineksista.

Vapaa-ajan asukkaalle tarjoamme kivi- ja vihertöiden lisäksi myös Helpman Mökkitalkkari- palvelun, jossa huolenpito kiinteistöstäsi on tarvittaessa ympärivuotista. Myös piharakennukset perustuksineen sekä jätevesijärjestelmän uusiminen parantavat käyttömukavuutta ja nostavat kohteesi arvoa. Hyvä suunnittelu ja toteutus mahdollistavat sinulle puitteet viettää arjen kiireistä vapaata, ja helppoa vapaa-aikaa.

Toimintamme perustuu asiakkaan toiveiden toteuttamiseen hyvän ja joustavan palvelun sekä osaavien ammattilaisten avulla. Viihtyisyys ja asumisen helppous ovat niitä tekijöitä, joita asiakkaamme eniten piharakentamisessa arvostavat. Haluammekin jättää työstämme jäljen, joka täyttää nämä toiveet ja jota asiakkaamme voi ylpeänä esitellä:

”Tämän työn toteutti Helpman Oy”

Yritys kuuluu luokitukseen:

Helpman Kottiin-lehdessä. Kuvat ja tekstit Erja Salmela

Lue juttu Kottiin 7 / 2018 näköislehdestä s.4

Helpman Saarijärveläisessä. Kuvat ja tekstit Anneli Myllylä, Saarijärveläinen.

Lue juttu Saarijärveläisen näköislehdestä

Helpman Kotipeilissä. Kuvat ja tekstit Kari
Ruuska, Keskisuomalainen.
Lue Hertta Rutasen palaute pihan
saneerauksesta.

Lue lisää