Onnistunut lopputulos alkaa suunnittelusta

Laadukas piharakentaminen tai vanhan pihan uudistaminen alkaa asiakkaan pienimmätkin toiveet huomioivasta suunnittelusta. Ammattitaitoinen pihasuunnittelija kartoittaa asiakkaan toiveet ja odotukset. Pihan tyyli, yleisilme ja toiminnallisuus saadaan näin vastaamaan asiakkaan todellisia tarpeita. Pihasuunnittelun yhteistyökumppanina toimivat mm. Ihanin Piha Oy

Ammattitaidolla tehty pihasuunnitelma tuo säästöjä

Pihasuunnittelija toimii tiiviissä yhteistyössä asiakkaan ja piharakentajan kanssa, joten mahdolliset erityiskysymykset kyetään ennakoimaan ja etsimään taloudelliset ratkaisut. Ammattitaidolla laadittu pihasuunnitelma tuo säästöä materiaali- ja työkustannuksiin. Pihan valmistuttua et jää yksin, vaan meiltä saat ohjeet ja neuvonnan kasvillisuuden hoitoon ja kiveysten puhdistamiseen. Tarvittaessa meiltä saat myös Helpman-hoitosopimuksen, jolla varmistat pihasi kunnossa pysymisen oikea-aikaisilla hoitotoimenpiteillä.

Pihasuunnittelija laatii joko luonnossuunnitelman tai varsinaisen pihasuunnitelman.


Uudista pihasi, ota yhteyttä!

Tulemme paikanpäälle katsomaan kohdetta ja teemme ehdotuksen seuraavasta vaiheesta. Yhteistyökumppaninamme toimivat suunnittelijat ovat kokeneita ammattilaisia.