Helppoa ja huoletonta vapaa-aikaa

Monta palvelua - yksi toimija

Parannamme vapaa-ajan asuntosi kokonaisvaltaista mukavuutta ja viihtyisyyttä. Perustamme harrastukset mahdollistavan nurmikon, teemme betoni- tai luonnonkivityöt, turvalliset kulkuväylät, patiot oleskeluun sekä helppohoitoiset istutukset. Uimarannan kunnostaminen ja rantaasi sopivan laiturin hankinta ovat myös osaltaan viihtyisyyttä lisääviä tekijöitä.

Kaikki tämä yhdeltä toimijalta. Yksi kattava suunnitelma, pitävä kustannusarvio ja toteutus Sinulle sopivassa aikataulussa, yksilöllisten toiveittesi mukaisesti.

Piha-alueen uudistamiseen liitämme myös piharakennusten perustamistyöt sekä jätevesijärjestelmien rakentamiset.

Tarvittaessa huolehdimme jätevesiasetuksen edellyttämistä muutostöistä. Katso tarkemmin jätevesijärjestelmät sivultamme

Palvelukokonaisuutta täydentää Helpman MökkiTalkkari- palvelu, joka mahdollistaa ympärivuotisen huolenpidon kiinteistöstäsi.

Kaikki, mitä pihan uudistamisessa tarvitaan

Laadukas piha on mukava, huoleton ja helppohoitoinen. Esteettömyys parantaa sekä lapsiperheiden että senioreiden turvallisuutta.

Helpman toteuttaa piha- ja rantarakentamisen maiseman ehdoilla ja luontoa kunnioittaen, kestävien ratkaisujen periaatteella.

Onnistuneen uudistuksen taustalla on ammattitaidolla laadittu pihasuunnitelma.

Viihtyisyyttä ja käytännöllisyyttä asumiseen

Huolehdimme esimerkiksi pintamaalauksista, lattioiden uudistamisesta tai keittiöremontista. Yhteistyökumppanimme toteuttavat tarvittavat sähkö- ja putkityöt. Meiltä saat myös piharakennusten perustamis- ja rakentamistyöt. Periaatteenamme on, että hoidamme kaiken sen mitä tarvitsette – tarkasti ja yksityiskohtia myöten kerralla kuntoon.

Neuvontakäynti

Ota yhteyttä ja varaa aika neuvontakäyntiin. Teemme kanssasi tarvekartoituksen ja suunnitelman sekä toimenpiteistä että aikataulusta.