Helppoa ja huoletonta vapaa-aikaa

Monta palvelua - yksi toimija

Parannamme vapaa-ajan asuntosi mukavuutta ja viihtyisyyttä, uudistamme rannan ja pihan sekä asennamme toiveittesi mukaisen laiturin.

Kaikki tämä yhdeltä paikalliselta toimijalta. Yksi kattava suunnitelma, pitävä kustannusarvio ja toteutus Sinulle sopivassa aikataulussa, yksilöllisten toiveittesi mukaisesti.

Piha-alueen uudistamiseen liitämme myös piharakennusten perustamis-, rakentamis- ja kunnostustyöt.

Samalla huolehdimme jätevesiasetuksen edellyttämistä muutostöistä. Katso tarkemmin jätevesijärjestelmät sivultamme

Kaikki, mitä pihan uudistamisessa tarvitaan

Laadukas piha on mukava, huoleton ja helppohoitoinen. Esteettömyys parantaa sekä lapsiperheiden että senioreiden turvallisuutta.

Helpman toteuttaa piha- ja rantarakentamisen maiseman ehdoilla ja luontoa kunnioittaen, kestävien ratkaisujen periaatteella.

Onnistuneen uudistuksen taustalla on ammattitaidolla laadittu pihasuunnitelma.

Laiturista lisätilaa

Meiltä saat myös laadukkaan, kelluvan betoni- tai muoviponttonilaiturin. Asennamme laiturin käyttövalmiiksi. Laituri ja piha muodostavat yhdessä iloa tuottavan kesäisen olohuoneen.

Helpman Oy on A-laitureiden valtuutettu jälleenmyyjä, katso laitureista tarkemmin Laiturit sivultamme

Viihtyisyyttä ja käytännöllisyyttä asumiseen

Huolehdimme esimerkiksi pintamaalauksista, lattioiden uudistamisesta tai keittiöremontista. Yhteistyökumppanimme toteuttavat tarvittavat sähkö- ja putkityöt. Meiltä saat myös piharakennusten perustamis- ja rakentamistyöt. Periaatteenamme on, että hoidamme kaiken sen mitä tarvitsette – tarkasti ja yksityiskohtia myöten kerralla kuntoon.

Neuvontakäynti

Ota yhteyttä ja varaa aika neuvontakäyntiin. Teemme kanssasi tarvekartoituksen ja suunnitelman sekä toimenpiteistä että aikataulusta.