Rakentaminen alkaa hyvin tehdyillä perustuksilla

Myös autotalli, varasto, puuliiteri tai kasvihuone tarvitsevat kunnolliset perustukset, joiden huolellinen toteutus ratkaisee rakennuksen pitkäikäisyyden. Perustusten tulee kestää rakennuksen kuorma, maanpaine, ja maaperän routiminen. Maaperän laatu määrittää ratkaisuja, minkä tasoiset perustukset rakennuksesi tarvitsee. Joskus tämä määritetään silmämääräisesti, joskus tarvitaan maaperätutkimus. Tärkeintä on, että perustuksista tulee oikein ja huolella toteutettu, huoltovapaa ja pitkäikäinen.

Helpman Oy:n piharakentamiseen suunnattu pienkalusto mahdollistaa piharakennusten perustamistyöt muuta pihaa ja ympäristöä säästäen. Pystymme tarvittaessa toimimaan myös ahtaassa ympäristössä, joita etenkin kaupunkitontit pääsääntöisesti ovat.

Materiaaleissa emme tingi. Käytäme parhaita saatavissa olevia salaoja- ja sadevesiputkia, tarkistuskaivoja, kovapuriste-routaeristeitä sekä vettä läpäiseviä ja routimattomia maa-aineksia. Hyvä, kestävä lopputulos syntyy vain hyvistä materiaaleista ja niiden huolellisesta asentamisesta.

Helpman Oy:n vahvuus on myös pitkä kokemus monipuolisessa piharakentamisessa. Rakennuksesi valmistuttua saat meiltä kaikki viimeistelytöihin liittyvät kivi- ja vihertyöt. Lue palveluistamme lisää.

Toimintamallimme ja yhteistyöverkoston ammattilaiset mahdollistavat sinulle helppouden pohjarakentamisessa. Yksi toimija-monta palvelua.

Varsinaisen työsuorituksen aikana noudatamme seuraavia periaatteita:

  • Työstä tehdään tilaajan ja urakoitsijan välinen kirjallinen sopimus, joka vahvistetaan allekirjoituksin
  • Työ tehdään suunnitelman ja hyvän rakennustavan mukaisesti
  • Aloitettu työmaa tehdään alusta loppuun yhtäjaksoisesti
  • Työmaa pidetään siistinä ja turvallisena asukkaille ja työntekijöille
  • Työhön liittyvistä teknisistä ja taloudellisista seikoista tiedotetaan reaaliaikaisesti
  • Muutokset, jotka poikkeavat työsuunnitelmasta, sovitaan tilaajan kanssa kirjallisesti, esimerkiksi sähköpostilla tai tekstiviestillä
  • Työn laskutus hoidetaan sovitulla tavalla ja sovitussa aikataulussa

Tarvitsetko piharakennuksen pohjatöille toteuttajaa - ota minuun yhteyttä ja sovi tapaaminen.