Helpman Oy

Helpman Oy on v. 2003 perustettu kivi- ja vihertöihin erikoistunut yritys, jonka palvelutarjonta kattaa lähes kaiken laadukkaassa piharakentamisessa tarvittavan osaamisen. Pihasuunnittelu, kivi- ja viherrakentaminen sekä vapaa- ajan asuntojen kokonaisvaltainen palvelu piha-alueen uudistamisesta sisäremontteihin muodostavat yrityksen keskeisen toiminnan. Piharakennusten ja terassien pohjatyöt ja tarvittaessa rakentaminen kuuluvat myös palveluumme. Uudistetun jätevesiasetuksen mukaiset kaivu- ja asennustyöt mahdollistaa kalustomme, jotka ovat ympäristöä säästäviä mutta tehokkaita ja ketteriä. Omaa palvelutarjontaamme täydentää luotettava ja osaava yhteistyöverkosto. Helpman Oy:n toimintamallissa asiakkaamme saa kaikki tarvitsemansa palvelut yhden toimijan kautta.

Meille kunnia-asia on hoitaa kaikki yhteiskunnalliset velvoitteet lakien ja asetusten mukaisesti, emmekä suosi harmaata taloutta. Toimeksiannosta teemme aina kirjallisen sopimuksen tilaajan ja urakoitsijan allekirjoituksin vahvistettuna. Toimintatapamme turvaa asiakkaillemme työstämme takuun ja tavoitettavuuden myös työsuhteen päätyttyä.

Mies- ja konetöiden osalta asiakkaamme ovat oikeutettuja verottajan ohjeen mukaiseen kotitalousvähennykseen.

Toiminta-alueemme on Keski-Suomi.

Laskutustiedot

Laskutustiedot ovat muuttuneet 1.7.2021.


Helpman Oy
y-tunnus 2167123-3

Verkkolaskut

Toivomme, että lähetätte laskunne ensisijaisesti verkkolaskuina.

verkkolaskuosoite: 003721671233

operaattori: Pagero
välittäjän tunnus: 003723609900

Paperilaskut

Mikäli ette voi lähettää verkkolaskuja, pyydämme lähettämään paperiset laskut ostolaskujen skannauspalveluun osoitteeseen:

Helpman Oy

OVT 003721671233
PL 908

02066 DOCUSCAN

Jotta skannauspalvelu voi kohdistaa laskunne, tulee tämä laskutusosoite tulostaa myös itse laskuun, eikä pelkästään kirjekuoreen. Tähän laskutusosoitteeseen ei tule lähettää muuta materiaalia kuin laskuja
Helpman Oy:n sähköpostiskannauksen osoite:
admicom@xbs-salo.com

Vain em. osoitteeseen lähetetyt ostolaskut käsitellään.


Kaikki muu yritykselle saapuva posti

maksumuistutukset, tiedotteet ja muu posti lähetetään edelleen postiosoitteeseemme:

Karstulantie 61, 43440 Pylkönmäki

Yritys kuuluu luokitukseen:


kastelukannu.jpg

Työmme oikeuttaa kotitalousvähennykseen

Lue lisää TÄSTÄ