Pihaa ja ympäristöä säästävät työkoneet

Helpman Oy:n pienkalusto on tehokas ja toimelias apulainen, mutta pihasi pinnoilla pehmeästi liikkuva ja ketterä käänteissään. Pienten pintapaineitten ansiosta, kuivissa olosuhteissa, työskentely sujuu lähes jälkiä jättämättä. Koneiden runsas työlaitevarustus antaa mahdollisuuden monipuolisiin työsuoritteisiin kustannustehokkaasti.

Kun tarvitset rakentamisessa tai pihatöissä koneapua, ota yhteyttä!

VENIER 1,33 B

” Vernerin ” parhaita ominaisuuksia on monipuolisuus. Sama kone mahdollistaa esim. kaapeliojien ja istutuskuoppien kaivun sekä piharakennusten pohjatyöt. Koneella siirtää ja tasoittaa erityyppisiä maa-aineksia ja trukkipiikeillä kantaa lautoja, kivilavoja yms. pihassa, kesämökillä ja rakennuksilla. Nelipyöräohjaus tekee Venieristä erittäin ketterän ja ahtaista paikoista selviytyvän.

AVANT 640 ja 750

Nämä koneet varustettuna monipuolisilla työlaitteilla pystyy juuri siihen lopputulokseen jota asiakas arvostaa. Runko-ohjattu ja kevyt kone ei riko arkojakaan pintoja, kuten nurmikkoa ja kiveyksiä. Maa-ainesten siirroissa ja tasoituksissa kone on nopea ja kustannustehokas. Runsas lisälaitevarustus mahdollistaa monipuolisia työsuoritteita niin pihassa, vapaa-ajan asunnolla kuin rakennustyömaallakin.

KOBELCO 5,5 TN, KUMITELOILLA

Kobelco pihoihin ” sopivan kokoisena ” kumitelakaivurina mahdollistaa myös isommat kaivutyöt. Salaojitukset sekä kiveysten ja rakennusten pohjatyöt hoituvat kaivurilla mallikkaasti. Samoin maa-ainesten tasoitukset ja kuormaukset. Pieni koko,
ketteryys mutta yllättävä tehokkuus yhdistyvät tässä koneessa.

SCANIA G 124 VAIHTOLAVA KUORMA-AUTO

Scanian erityyppiset vaihtolavat mahdollistavat monenlaiset kuljetukset. Koneiden siirrot, maa-ainesten tuonnit ja viennit sekä erityyppisten tavaroiden kuljetukset ovat mahdollisia tällä tehokkaalla ja monipuolisella ” koukkulava-autolla”. Kantavuus Scanialla on n. 14 tn.

Kun lapio ja kottikärryt eivät riitä, ota yhteyttä!

kastelukannu.jpg

Työmme oikeuttaa kotitalousvähennykseen

Lue lisää TÄSTÄ