Pihaa ja ympäristöä säästävät työkoneet

Helpman Oy:n pienkalusto on tehokas ja toimelias apulainen, mutta pihasi pinnoilla pehmeästi liikkuva ja ketterä käänteissään. Pienten pintapaineitten ansiosta, kuivissa olosuhteissa, työskentely sujuu lähes jälkiä jättämättä. Koneiden runsas työlaitevarustus antaa mahdollisuuden monipuolisiin työsuoritteisiin kustannustehokkaasti.

Kun tarvitset rakentamisessa tai pihatöissä koneapua, ota yhteyttä!

AVANT 640

Tämä kevyt ja ketterä kone varustettuna monipuolisilla työlaitteilla pystyy juurisiihen lopputulokseen, mitä asiakas ympäristöystävälliseltä koneelta odottaa. Runko-ohjattu ja kevyt kone ei riko arkojakaan pintoja, kuten nurmikkoa ja kiveyksiä. Maa-ainesten siirroissa ja tasoituksissa kone on nopea ja siten kustannustehokas. Runsas lisälaitevarustus mahdollistaa monipuolisia työsuoritteita niin pihoissa, vapaa-ajan asunnoilla kuin rakennustyömaillakin. Koneen työpaino on n. 1600 kg.

KRAMER 5065

Kramer- pyöräkuormaaja on parhaimmillaan maa-ainesten ja rakennustarvikkeidensiirroissa. Kone on ketterä ja pintapaineeltaan pieni, joten pintojen rikkoontuminenon vähäistä. Kramerilla murskeet, mullat ja muut ainekset siirtyvät nopeasti jataloudellisesti. Trukkipiikki- varustuksella kivilavat, puutavarat ja muut siirtoavaativat rakennustarvikkeet ovat liikuteltavissa helposti myös ahtaissa paikoissa. Mahdollisuus nelipyörä- ohjaukseen tekee Kramerista ketterän ja pienillekintonteille sopivan. Päästöiltään koneen tekniikka edustaa uusinta, ympäristöystävällistä tekniikkaa. Koneen työpaino on n. 3900 kg.

KOBELCO 5,5 TN, KUMITELOILLA

Kobelco pihoihin ” sopivan kokoisena ” kumitelakaivurina mahdollistaa myös isommat kaivutyöt. Salaojitukset sekä kiveysten ja rakennusten pohjatyöt hoituvat kaivurilla mallikkaasti. Samoin maa-ainesten tasoitukset ja kuormaukset. Pieni koko,
ketteryys mutta yllättävä tehokkuus yhdistyvät tässä koneessa. Kobelcon työpaino on n. 5500 kg.

SCANIA G 124 VAIHTOLAVA KUORMA-AUTO

Scanian erityyppiset vaihtolavat mahdollistavat monenlaiset kuljetukset. Koneiden siirrot, maa-ainesten tuonnit ja viennit sekä erityyppisten tavaroiden kuljetukset ovat mahdollisia tällä tehokkaalla ja monipuolisella ” koukkulava-autolla”. Kantavuus Scanialla on n. 14 tn.

Kun lapio ja kottikärryt eivät riitä, ota yhteyttä!

kastelukannu.jpg

Työmme oikeuttaa kotitalousvähennykseen

Lue lisää TÄSTÄ